zastupny-banner

Únik vody v domě či bytě Praha

vlny-bile

Máte podezření na únik vody v domě nebo bytě? Naši instalatéři se specializují na detekci úniku vody a opravy tohoto problému. Únik vody může vést k závažným škodám, pokud není včas identifikován a opraven. Nečekejte, až se situace zhorší, a kontaktujte naše zkušené instalatéry, kteří vám rádi pomohou.

vlny-modry
Prima Servis

Kontaktujte nás

Váš spolehlivý instalatér v Praze a blízkém okolí.

vlny-modry-2

Detekce a oprava úniku vody

Naše služby zahrnují rychlou detekci úniku vody v domě či bytě, což vám ušetří čas i peníze. Používáme moderní technologie a metodologie pro identifikaci problémových míst. Jakmile zjistíme místo úniku, naši instalatéři okamžitě začnou s opravou, abyste se mohli co nejdříve vrátit k běžnému fungování domácnosti.

Garantujeme kvalitu<br>nejen slovy

Garantujeme kvalitu
nejen slovy

Jsme přesvědčeni o kvalitě naší práce, a proto dáváme 2 letou záruku na každou službu.

Prevence a servis

Únik vody může způsobit nejen materiální škody, ale také zdraví škodlivé plísně. Proto doporučujeme pravidelnou kontrolu vodovodních a kanalizačních systémů. Naše firma nabízí komplexní servis, který zajistí, že váš dům či byt zůstane v perfektním stavu. Spolehněte se na nás – jsme tu pro vás v Praze!

Potřebujete pohotově instalatéra v Praze kvůli úniku vody v domě či bytě? Naši instalatéři jsou připraveni pohotově pomoci.